Kennismaken?

Wil je dat ik langskom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem dan contact met mij op. Binnen twee dagen bel ik je om een afspraak te maken. We kijken of het klikt tussen ons. Aan het eind spreken we af of je met mij verder wilt.

Voor, tijdens en na

Voor de bevalling kom ik bij je thuis voor een intakegesprek. We bespreken wat jij voor ogen hebt, wat mijn werkwijze is en wat mijn mogelijkheden zijn. We nemen de vragen door die je op dat moment bezighouden. Met alle vragen waar je later nog mee zit kun je altijd bij me terecht.

Tijdens een thuisbevalling ben ik aanwezig om jou te ondersteunen en ik assisteer de verloskundige. Bij een ziekenhuisbevalling hangt het van het ziekenhuis af of ik al dan niet aanwezig mag zijn.

Na de bevalling sta ik je met advies terzijde. Ik begeleid je bij het geven van borstvoeding. Ik werk daarbij volgens de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO en UNICEF. Wanneer je flesvoeding geeft ondersteun ik je daarbij. Verder neem ik jou (en je partner) de zorgen uit handen bij het runnen van het huishouden.

Zorggarantie

Ik werk samen met andere kraamverzorgsters, die net als ik zelfstandig professional zijn en volgens dezelfde waarden werken als ik dat doe.
Dat betekent dat jij, mocht ik in geval van overmacht niet zelf in staat ben mijn zorg aan jou te verlenen, altijd verzekerd bent van iemand die mijn plaats inneemt.

Vergoeding

Kraamzorg wordt vergoed vanuit het basispakket van de ziektekostenverzekering. Daarnaast betaal je een wettelijk vastgestelde eigen bijdrage per uur.

Grote glimlach

Ik ben zelf moeder en weet uit eigen ervaring hoe bijzonder de eerste tijd na de geboorte van een kindje is. Het is nieuw, druk, emotioneel, anders en geweldig. Als kraamverzorgster zorg ik dat jij een zorgeloze kraamtijd hebt waar je na afloop met een grote glimlach op terugkijkt.

 

Kraamzorg op maat

Persoonlijk
      &
deskundig

Bel 06 54971246
of
mail infokraamzorgwilma.nl